Om oss

“Vad ska vi äta idag?”

Vi är ett matglad par som äter ute mycket; så vi tänkte, varför inte starta ett instakonto där vi dokumenterar våra besök? Vi är ett gift par, våra smeknamn är Kady och Tony och vi båda är 27 år. I början var det mest för oss själva som en mat-dagbok men tack vare alla våra följare så blev det mycket mer än bara det. Vi har nu en del inlägg vilket tyvärr gör det svårt att hitta runt då man endast kan “söka” med tags på Instagram. Vi byggde denna hemsida så att man kan filtrera och hitta det man letar efter! 

Anledningen till att vi är anonyma är just för att vi ska kunna ge er ett genuint omdöme där vi inte får extra välgjord mat eller bra service för att restaurangen känner till oss. Det händer dock att restauranger bjuder in oss, men då är vi kristallklara om att vi ändå gör en ärlig recension och skriver att vi blivit bjudna på inlägget. 

Viktigt att notera är att våra recensioner endast är det vi upplevt under just det besöket. Vi försöker ge ett återbesök redigerar inlägget och betyget om upplevelsen inte var densamma som förut. Det kan hända att vi har tur eller otur, eftersom de flesta restaurangerna inte är konsistenta. Därför rekommenderar vi starkt att ta en titt på t.ex. Google recensioner också (mer om detta på FAQ). Bilder säger mer än tusen ord, speciellt när det gäller burgare och pizzor! 

Supporta gärna oss genom att följa vår instagram! Ni kan också bjuda oss på kaffe här <3